Kaljamaisteri Lauri Holappa tuli metsämökiltään Mikkeliin laatimaan arvion norjalaisesta porterista.
JT: Hyvin musta, tai ehkä mustanruskea
LH: Läpitunkemattoman tumma
JT: Aika hyvä, täyteläisen paahteinen ja kaakaomainen tuoksu
LH: Paahteinen ja hivenen savuinen. Makea
JT: Onkohan jotain pähkinääkin?
LH: Jälkiruokaolut. Lakritsi-Dumle
JT: Ehkä lakritsi tosiaan pehmentää, sillä paahteisuus tuntuu pehmeältä ja makeus nousee vasta jälkimaussa
LH: Minusta on makea. Vähän Hopeatoffeen ja Lakritsi-Dumlen välimuoto
JT: Toffeetakin kyllä on.
LH: Tämä voisi toimia savustettujen possun ribsien tai filippiiniläisen possun mahalaukun kanssa.
JT: Olin jo lopettelemassa arviota, mutta vielä tuli vanilja mieleen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti