perjantai 30. huhtikuuta 2021

Loviatar Rye Wine (Suomi, 11,0 %)

Meillä on yhteisiä muistoja Jyväskylästä, mikä oikeuttaa arvioimaan jyväskyläläisen oluen.



JT: Kotikaljamaisen näköistä

AH: Joo-o, joo-o. Ei ole ihan mustanruskea, jotain pikkuisen vähemmän


JT: Oho, no niin! Varsin roteva tuoksu

AH: Onkos ovi auki? Minä laitan sen kiinni. Alkoholi tuoksuu. Ei ainakaan humala tunnu tuoksussa.

JT: On tosiaan alkoholisen leveä tuoksu.


AH: Nyt on ovi kiinni. Onpas aika siirappinen, takertuu joka paikkaan suussa.

JT: Tärpättinen tai liimainen olemus. Tujakka alkoholisuus peittää aromeja alleen. Vähän polttava jopa.

AH: Tulee mieleen limainen.

JT: Just niin! Tässä on kuin latenttina hyviä aromeja, mutta ne jäävät tärpättimäisen poltteen alle. Ehkä olutta pitäisi availla vähän enemmän.

AH: Omaan makuun ei oikein, olen enemmän brittiläisten pintahiivaoluiden juoja. Voisiko toimia päivällisen jälkiruokana sokerisen sacher-kakun kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti