lauantai 20. helmikuuta 2021

Otus rye neipa (Suomi, 6,2 %)


Jatkamme olutarvioita Antti Hyvärisen kanssa.

 

JT: Samea, kellertävä

AH: Ja reilusti vaahtoava

JT: Kuten pöytäliinakin nyt tietää.


JT: Onpas erikoinen tuoksu.

AH: Eikös tässäkin jotain sitrusta lie.

JT: On, on. Mutta tulee myös männynneulaset mieleen.


AH: Jotenkin tuntuu, että suussakin kuohuva.

JT: On siinä pientä hapokkuutta ja hyvä tasapaino rapsakkuuden ja raikkauden välillä. Jokin neulasten maku tästä jää suuhun.

AH: Raikkaus on kuvaava sana tähän. Kaipa siitä maistaa, että ruismallasta on. Tämän tunnistaa samanmakuiseksi, kuin muut ruisoluet, mutten osaa sanallistaa makua. Etiketti on myös hieno, pöllöstä plussaa.


Oluen esittely panimon verkkosivulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti