Maistelussa irlantilainen erikoisuus Lauri Holapan Petosen majassa
JT: Musta
LH: Ainoastaan vaahtopinnasta millin läpinäkyvä. Tulee mieleen kaksifaasinen rakenne. Onko osteri hinnalla rasvaisena?
JT: Keksimäisen paahteinen tuoksu
LH: Digestiväminen, makeahko
JT: Yhtäältä persoonallinen, mutta toisaalta tuttu maku
LH: Vähän kuivakka maku. Tuntuu, että pitäisi juoda jotain muuta ohessa.
JT: Paahteinen ja limainen
LH: Ei ole vaahtoa, eikä happoa. Hiivastako maun pieni terävyys tulee?
JT: Musta
LH: Ainoastaan vaahtopinnasta millin läpinäkyvä. Tulee mieleen kaksifaasinen rakenne. Onko osteri hinnalla rasvaisena?
JT: Keksimäisen paahteinen tuoksu
LH: Digestiväminen, makeahko
JT: Yhtäältä persoonallinen, mutta toisaalta tuttu maku
LH: Vähän kuivakka maku. Tuntuu, että pitäisi juoda jotain muuta ohessa.
JT: Paahteinen ja limainen
LH: Ei ole vaahtoa, eikä happoa. Hiivastako maun pieni terävyys tulee?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti